Alla inlägg under april 2007

Av Karin - 27 april 2007 06:34

Underbart, äntligen är vi där igen !!!!!! Denna veckodag som är min favvo nr.1 Idag känns den extra laddad eftersom vi är lediga på måndag och tisdag oxo!!!! Det blir fyra dagars ledighet i ett sträck, det ni.

Nu har jag en hel del inplanerat men det är bara roliga saker, förutom att jag ska in till Smén och fixa bokföring/fakturering på måndag fm, inte så jävla kul men men ...

Vi ska till Nyköping och hämta fårnätet till trädgården, det blir troligen imorgon. Jag har tänkt att flytta ut en hel del av mina odligar i växthuset för vädret ser ut att hålla.

Fy fan alltså, fyra fucking days!!!!

Nu bär det av in i duschen och sedan till jobbet ....

Av Karin - 26 april 2007 22:06

jag skulle försöka komma i säng skapligt ikväll, för en gång skull. Det här bloggandet tar kål på mig snart. Jag ska bara ......... åsså hittar man någon ny spännande att läsa på.

Jag har varit heldöd på mornarna den här veckan, inte för att jag tror att det beror på det nyss nämnda utan det är nog våren som tar på kraften.

Smén var ute en sväng på motorcykeln tidigare, dåååå är det vår!!!!!!

På valborgsmässoafton finns det en tradition här i Närke, att en massa knuttar träffas på torget i Askersund för att sedan göra en gemensam kortege från stan till Skyllbergsvallen. Det brukar vara ett 1000-tal motorcyklar. Vi har varit med i ganska många år nu och har väl börjat tröttna lite. Det är väl åldern *hi hi hi hi*

Av Karin - 26 april 2007 19:30

Har varit och veckohandlat på Coop och det blev en massa god GI-mat.  Jag köpte mig lite "godis" oxo t ex nötter, keso, lite olika frysta bär sorter och 70% choklad (den tar man inte för mycket av !!!).

På em-fikat på jobbet idag så smaska dom i sig äppelpaj med vaniljsås. Jag tog mig en burk makrill i tomatsås  mmmmmmmmmmm så gott.  Till kvällsmål blev det en kräftsallad på Marieberg och nu ska jag brygga mig lite gott kaffe och ta EN högst TVÅ 70% chokladbit till. Fan vet om jag inte ska sätta mig på altanen och vänta på svalare temperaturer.


Av Karin - 26 april 2007 19:13

musten ur doggsen. Mina två är helt döööda ............. efter mat och grisöra. Ikväll blir det en sen prommis för tempen är fortfarande 22 grader på skuggsidan av huset. Zamba, den gamla, far så illa av värmen. För henne tar det lång tid att få ner pulsen och flåset efter en prommis i hyfsade temperaturer. Hon är inne på sitt 12:e år nu, så vi får väl se hur långt hon strävar ........

Att Basta tycker det är varmt förstår man ju, med den pälsen!!!!!! Nu har vi ju planerat in en del utställningar till sommaren så i år blir det inte av att klippa ner henne rejält heller.


Av Karin - 26 april 2007 06:37

Kanonväder ute. Solen skiner så det står härliga till. Träden är för ljuvliga nu i sin skira grönska och en symfoni av olika gröna nyanser. Det värsta med det här vädret så här års är att det är så svårt att klä sig. Jag tar nästan alltid på mig för mycket kläder. Rädslan att bli kall och förkyld sitter intutad låååångt in i hjärnan. På våra dagliga prommisar, doggsen o jag, så blir man riktigt svettig även om man inte har mer än "lätta" kläder. Snart kommer den tid när man bara kan gå tidiga mornar eller sena kvällar, för doggsens skull då, de kan ju inte ta av sig som oss.

Off to work ....

Av Karin - 25 april 2007 21:15

Nej, det är inte jag som ska flytta dit, utan mina odlingar.Sitter här och surfar runt på alla tänkbara vädersajter för att få en hint om hur vädret kan tänkas bli den närmaste tiden.

Det ser ganska lovande ut, just nu, fram t o m söndagen. Jag vill ju inte bära in allt igen om det blir bakslag i läderveken. Helst av allt skulle det vara lite mulet när jag flyttar ut så mina raringar inte blir brända av solen. Det får ju bli fiberduk första tiden i vilket fall som helst. 

Förra året flytta jag inte ut något förräns den 9/5 men det var en kall vår ifjol.

Just nu har jag bara några krukor med sånt jag köpte på trädgårdsmässan.  T ex en vit dubbel doftande pion, vit daglilja och vita ranunkler tänkta att ha i min vita rabatt.

Fick en vit flox av min vän Lotta i söndags den ska oxo ner på samma ställe.

Vinrankorna i växthuset lever och frodas t o m den som jag köpte på semestern i Rüdesheim ifjol. Den fraktades hem i toppboxen på vår motorcykel. Var vi än stanna på hemvägen och campade så kom det fram folk och förundrades över att jag "släpa" runt på en vinranka!!????

So what ??????? Det är väl inget konstigt med det tyckte vi.

Av Karin - 25 april 2007 15:42

Efter jobbet nu så ska vi till svärfar på födelsedagskaffe. Alltid trevligt att träffa familjen. Men idag blir det ingen tårta eller nått annat fikabröd för min del. Jag har precis smaskat i mig ett mellanmål så jag inte ska vara hungrig när jag kommer dit. Jag får nojsa med barnbarnen istället, det är inte så dumt det heller. Minstingen, Wincent, fikar inte än han är bara sju/åtta månader.

Av Karin - 25 april 2007 06:27

Är sååå jävla trött!!! Orkar knappt ur sängen på mornarna. Snoze-knappen utnyttjas till fullo. Det är la våren som pockar på. Skönt med lite ledigt snart, 4 dagar på raken. Härligt!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<<
April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards