Alla inlägg under april 2007

Av Karin - 19 april 2007 13:17

Mulet och grått men uppehåll här. Basta har hittat hjort/hartryffel idag igen!!!!  De är såååå stora, c:a 4 cm/diam, till skillnad mot de som finns hemomkring. Hon har verkligen fattat grejen med att leta nu. Jag fick byta en mot en bit Frolic annars så smaskar hon i sig dem med god aptit.

Frågade killarna här på jobbet, eftersom några av dem jagar, om de sett den sortens tryffel nån gång. Men det var ingen som varken sett eller hört talas om den.

Snart får vi åka hem !!!!!!! Tills dess är det bäst att göra lite nytta!

Back to work


Av Karin - 19 april 2007 07:09

Ett fint vårregn strilar ner ute och det behövs!!! Det är väldigt torrt, mina rabarber och perenner vill ha vatten. Här har det inte regnat eller rättare sagt snöat sedan i påskas, då fick vi ½ dm. Som tur var försvann den lika snabbt som den kom ner.

Tess lördan, ska jag ut i växthuset och dona. Den stora frågan är alltid NÄR man törs flytta ut alla sina gunstlingar. Vi hade en rejäl nattfrost igår natt. Well well det tål att tänka på.

Over and out

Av Karin - 18 april 2007 17:44

Jag har varit hos mor med ett par nya skor, hon blev jätteglad och de passade perfekt!! En liten sandal med kardborreband att spänna efter foten. Jag köpte dem på hälsokostbutiken så det var fotriktiga osv.

Det enda hon hade bekymmer om var att de kostade sååå mycket och vem som skulle betala dem. Hon såg prislappen med MÅNGA siffror.


Där mor bor finns det c:a 8 - 10 stycken boende, män och kvinnor, alla lider av alzheimers. Jag har ju varit där en hel del sedan mor flyttade dit och lärt känna en del av dem till namnet. Det finns en farbror, Åke,han är alltid så rar. Men idag vette fan vad det var med honom. När jag kom dit så kom han fram till mig och sa: "Nu får du sätta igång här, sätt lite fart. Det här går inte. Sätt igång då !!!!"

Han var alldeles svart i ögona och svor vartannat ord. Till slut kom han fram till mig och gav mig ett riktigt knytnävsslag på överarmen. Aj aj aj va ont det gjorde. Som tur var kom personalen och tog hand om honom. Jävla gubbe, så rar var han !!!!

Mor sa att hon skulle ta hand om honom, så det blev kanske ett riktigt slagsmål när jag gått. *asg*

Av Karin - 18 april 2007 08:37

Tänk när detta eländiga media inte fungerar.

Får man inte upp en webbsida som man gillar att gå in och kika på då blir man helt knäckt!! Favoriterna för detta varierar ju naturligtvis men allt annat är ingenting värt just för tillfället. *aarrggghhhh*

Man blir samtidigt förbannad på sig själv för att man är så beroende av någonting som en data !!!???


En annan sak som jag blivit beroende av är ett nytt sätt att handla mat på, nämligen det eminenta "shopexpress" på Coop. Jag veckohandlar

alltid så det blir mycket varor. Man tar sin scanner och stoppar matvarorna i kassen direkt, gör en slutavläsning, drar medlemskort och bankkortet. Voilá, färdig !!!!! Avstämningarna kommer ganska sällan om det inte finns nått att anmärka på.

Jag kom dit en gång i höstas för att handla och då låg hela Shopexpress systememt nere. JAG SKULLE FÅ HANDLA PÅ DET GAMLA SÄTTET!!!!

Höll nästan på att börja gråta.


Av Karin - 17 april 2007 18:59

Nu är Basta anmäld till utställningarna i Österbybruk och Hässleholm. Trevligt med utomhus arrangemang. Det är tur att jag har Hannah som pushar lite i år för jag vet inte vad som hänt med mitt eget "go".  Man kan ju inte vara på topp jämt.

Har haft en gnolande migrän på em med synbortfall så ikväll blir det inte mycket data. Jag ska ta en match med tvätten oxo men allra först en god kopp kaffe.


Av Karin - 17 april 2007 10:51

Idag är det en normal dag på jobbet, jämnt flytande arbete, skönt!!!!!!

Till skillnad mot gårdagen som var ett enda totalkaos.

MASSOR av sten, tonvis, som ska skickas över hela landet med femtielva olika fraktbolag. Allt ska räknas ut i pallplatser, kubikmeter, flakmeter m m

bilar ska beställas, följesedlar och frakthandlingar ska skrivas, mottagare ska aviseras.

Åsså ska det helst stämma i slutändan, så att rätt gods går med rätt bil, men det är inte mitt ansvar, tack o lov.

Det har hänt att killarna lastat fel gods till fel plats och DÅ får jag reda ut det med returer hit och dit.

Basta sover förnöjt på sin plats i väntan på lunchpromenaden.

Av Karin - 17 april 2007 06:27

Vaknade med en ond fot igen !!!! De böjde och bände med den igår så idag är den jätteond, aj aj aj aj. Men vad gör det om hundra år.

Idag ska det bli normala apriltemperaturer ute, tack o lov.

DET SKA INTE vara 20 grader varmt i mitten av april och grisar ska inte ha roligt.  Vädret är käpprätt åt helvete!!!!!!

Nåväl, idag ska vi vara presentabla på jobbet för det kommer en ny kund på besök. Sitter och funderar vad Basta o jag ska ta på oss. Hmmm det får bli det "vanliga" för mig och Basta hon har ju päls så ....... det vore om vi skulle piffa till henne med en Elisabeth Höglundsfrissa då.

Back to work


Av Karin - 16 april 2007 21:39

 Trött som en gnu men det är väl efter helgens eskapader   he he he he

Doggsen har varit nästan döda idag, det kostar att ligga på topp.

Vi missade kvällswalken i skogen pga mitt akutenbesök *sorry*

Tur att vi har stor tomt så de kan rassla av sig lite själva.

Inför kvällskissen nu fick jag nästan bära ut dem.

Basta förflyttade sig ut på altanen, motvilligt, endast för att sjunka ihop där och fortsätta att sova.

Over and out .....


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<<
April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards