Alla inlägg under maj 2007

Av Karin - 6 maj 2007 09:15

Under gårdagen så var sonens familj här HELA dagen. Det är sååå skoj att träffa dem, allihop.

Jag höll ju markservice för de som arbetade med fika och mat. Vi premiärgrillade och det smakade bra, som alltid.

 Malthe, äldsta barnbarnet och jag for till affären och köpte glass, i farmors "farmoräng" (Citroen). Annars är det bara farfar som gäller, farfar är hans "farmorit" (favorit). Jag fick ju va med på ett hörn i ordet, hi hi.

Vi hade en trevlig dag i solen på altanen när de andra arbetade.

Av Karin - 6 maj 2007 09:03

Nu är det klart!!!!!

Det blev så kanonbra. Vi är jättenöjda allihop. Den ständiga frågan som hela tiden ploppar opp är: " Varför i hela friden har vi inte gjort det tidigare".

Smén och sonen höll på hela dagen, satte stolpar, spände nätet med Volvon och spika fast det på stolpen. Kolla hur han svingar klubban!!!!!

TACK TACK HEMSKT MYCKET TACK !!!!!!

Av Karin - 5 maj 2007 08:01

F som i fårstängsel.

Vår son har lovat hjälpa Smén att börja sätta upp fårstängsel, han och hans familj kommer nu på fm.  Jag ska sköta markservicen med fika, mat osv

Åsså får jag umgås med barnbarnen och deras mor.

Jag har sedan igår riktigt ont i den fot som jag stukade, med en fraktur som följd. Har vaknat flera gånger inatt av att den värkt som fan. Det kan hända att jag överansträngt den i veckan som gått. Det har blivit fler och längre

hundprommisar än vanligt.

Får försöka ta det lugnt idag och se om det går över.


Av Karin - 4 maj 2007 16:30

Jag sådde en del fröer i helgen som gick, i söndags tror jag att det var. Mestadels ätbara saker t ex sockerärt, bönor, squasch, gurka, melon, ruccola. Jag har haft dem under lysrör i odlingspyramiden och det växer som attan.

ALLT är oppe!!!!!!!!

Av Karin - 4 maj 2007 14:07

Efter jobbet ska jag åka till bolaget och köpa lite bränsle åt Smén. Eller rättare sagt något att ha och muta honom med.

För jag hoppas innerligt att fårnätet kommer upp i helgen.

Skämt åsido, snart är det HEEEEELG!!!!!!!

Av Karin - 4 maj 2007 11:44

Det är Basta som försöker sno mitt jobb!!!!!!

På frukosten idag så låg hon kvar på min stol på vårt rum. När vi satt och fikade och pratade så sa en av killarna: "Vad är det som låter ???"

Alla lyssnade men ingen hörde något. Efter en stund så sa samma kille: "Men det är något som piper, hör ni inte???" Jag gick iväg för att kolla och upptäckte då att Basta låg med huvuvdet/hakan på tangentbordet till min data. Hon skrev på min offert som jag påbörjade precis innan fikat.

LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLPLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
LLLLLLLLLLLLLLLLL

hade hon åstadkommit, sedan tog raden slut i "offertramen" och det var det som pep!!!!!!!

Gissa om vi fick oss ett gott skratt!!!!!!

Av Karin - 4 maj 2007 06:17

Jaha, så var det fredag igen. I natt har det inte varit frost. Enligt "vädret" på TV igår kväll så skulle det bli hyfsat väder i helgen men sämre i nästa vecka. Bara 15 grader, men det var över normala temperaturer för årstiden!!

På vår skogsrunda igår kväll så träffade vi dotterns barndomskamrat, hon har sitt föräldrahem  en bit härifrån. Hennes häst hade fått föl, en liten vit hingst, med alldeles för långa ben, såååååå fin. 

Annars så bor mina favoriter, islänningarna, på andra sidan vägen där. Jag är ingen hästmänniska men just islandshästarna gillar jag skarpt. Det är två av dem som jag sett från det de föddes, mina absoluta favvosar.

Allra härligast är de nog på vintern när de har sin enorma päls, eller vad det heter. Tänk 20 grader kallt, massa snö och ett gäng islänningar som kommer springandes i hagen, med "pälsen" full med frost *suck*.

Då skulle jag vilja ha häst!!!! 

Och nu ska jag hoppa in i duschen annars får jag så där bråttom igen. Fastnar alltid vid datan ............

Av Karin - 3 maj 2007 19:03

Ikväll SKA jag se vädret 5-dygn framåt på TV. Jag har missat "vädret" flera kvällar i rad nu. Visst kan man kolla på nätet men det blir inte riktigt samma sak. Jag har bryggt gott kaffe nu och ska festa till med 2 stycken 70%-iga chokladbitar!!!! Det ni!!

Nu är det så att jag kan inte sätta migframför TV:n för tidigt för då somnar jag, det är därför jag sitter är och tjötar.

Btw, halsen känns bättre nu, men ett tag idag trodde jag att det var bäddat för en förkylning............. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards