Alla inlägg under januari 2008

Av Karin - 27 januari 2008 19:43


Tänkte följa ljusets framfart eller återkomst i min blogg. Som jag skrivit tidigare så är jag ganska fascinerad över att se hur mycket ljusare det blir vecka för vecka så här års. För mig betyder det att det finns hopp, det blir vår och sommar igen!!!!!!!!


Solen gick upp idag: 8.20

Solen gick ner: 16.03

Soltimmar idag: 7.43


Det går framåt, sakta men säkert!!!

Informationen är hämtad från vår lokaltidning http://www.na.se/

Av Karin - 27 januari 2008 15:52


Så var vi hemma igen!!  Fixa blev 2:a bästa tikvalp med HP.

Vann gjorde Flay!!!! Hon blev oxo BIM och en Hesiodoshane, Gunnar, blev BIR-valp. Så det gick bra för Hesiodos-hundarna idag.


Efter utställningen så var vi ute i det svinkalla men fina vädret och fotade hundarna. Fixa fick sig sedan en riktig nerklippning av Lotta, detta för att den nya krulliga pälsen ska komma fram ordentligt. Just nu så har hon fält av olika typer av päls, valppäls och vuxenpäls. 

Så jag hade bara med mig en halv hund hem ........ hon blev sååå liten och ynklig.


Nu ska vi softa i soffan ............

Av Karin - 27 januari 2008 06:28


Sitter och mornar mig och laddar inför dagens agenda - hundutställning!!

Jag ska bara intill stan/Örebro, en resa på kanske 20 - 30 minuter, så jag gick egentligen upp alldeles för tidigt. Men vad gör väl det, då fick jag en stund över till att blogga lite.


Matsäck och kaffe är fixat och frukosten är intagen. Doggsen väntar på sin mat och de ska strax få den. De har redan varit ute en vända och det är ett fint pudersnötäcke ute.

Jag packade bilen igår kväll med bur, vagn och stol så det är bara "handbagaget" och Fixa kvar att stuva in nu. Åsså jag då .....

Wish me luck!!


Hopp in i duschen ....

Av Karin - 26 januari 2008 11:57


...den glädje som varar länge!!!????

Efter skogsprommisen så blev det Lagottodusch. För Fixa blev den lite mer ingående med shampoo på benen och VOILÁ  hon blev vit igen!!!

Efter en genomgång på trimbordet för utredning av en del tovor bl. annat så har doggsen slappat en stund.

Åsså var det dags för en kisserunda i trädgården för alla tre. Tristan ville in ganska snart. Basta & Fixa "försvann" ur synfältet, från huset sett, så jag kallade in dem. Först kom Basta, som en annan skvallerbytta, hon brukar inte vara först in, efter henne kommer en  KOLSVART FIXA !!!!!!

Det visar sig när jag kommer ut i trädgården att de hittat ett "gammalt hål" i gräsmattan som de grävt ännu djupare, förmodligen på väg till Kina eller nått. Så jävla typiskt!!! De brukar inte gräva i trädgården och Fixa är nu ännu svartare än hon var innan duschen. Hon kanske trivs med att vara skitig, who knows ........

Det är bara att börja om från början!! *suck*

Av Karin - 26 januari 2008 08:49


Sova tills man vaknar!!! Hmm, typ kl.6 vaknade jag första gången av att Tristan vankade av och an i köket och ville ut. Han och Fixa gick ut medans jag var på toa. När de var inne igen la jag mig för att mysa i sängen en stund, jag ville inte gå upp just då.

Efter en timme var det dags för Basta att vilja gå ut och då hänger ju resten med. De var ute en bra stund. Efter denna vända så la jag mig igen men se det tyckte inte Fixa om. Hon sätter sig vid huvudet på mig och skäller med ett litet ettrigt skall, som bara hon kan, jag är hungrig-skallet.

Vad gör man????? Jo det är lika bra att gå upp .............

Nu är frukosten avklarad, matte mornar sig vid datorn och nu väntar de på skogsprommisen, alltså, snacka om vanedjur.


Idag ska Fixa fixas till inför morgondagens utställning. Få se om hon kan få vita ben igen!!???? Om inte så funderar jag på Klorin .....

Detta skitväder som vi har gör det omöjligt att hålla henne ren/vit utan tvätt. Nästan dagligen så spolas hundarna bara av men idag får vi nog ta till lite shampoo.

Några av mina arbetskamrater skulle komma in och titta imorgon, kul kul .....



Av Karin - 25 januari 2008 05:55


Äntligen!!!!

Sista arbetsdagen denna vecka, så skönt! Jag ser framemot att få komma hem i em, gå en skogsprommis med hundarna, fixa lite käk, öppna en flaska gott vin och bara vara ..............

Åsså är det ju Let´s dance-fredag!!!!! Vem åker ut ikväll ?????

Vem bryr sig egentligen, jag tycker bara det är så kul med dans.

Helst skulle jag vilja delta själv *fniss*.

Guuuud så mycket jag har dansat i mina dar!!!!! Under en period i mitt liv, 18 - 22 år, var jag ute minst en kväll i veckan och dansade. Ibland kunde det bli både 2 och 3 gånger.


Tillbaka till verkligheten och vår förbaskade vinter. Det är mulet och två plusgrader ute.Ska vi inte få någon vinter i år???????

Jag känner mig så jordens trött och alla människor man talar med klagar oxo på att de är så trötta. Är det ljuset vi saknar månntro??

Är det snö och vinter så blir det ju ganska mycket ljusare både ute och inne. Well well inget vi kan påverka. Får välan käka lite mer vitaminer och se om man kvicknar till lite i alla fall.


Tristan o husse åkte till gymmet vid 5.30, han riktigt studsar iväg till dörren.  Jaaa, Tristan alltså! Han har funnit sig väl här under veckan och fått lite egna rutiner. Det är rätt häftigt hur formbara de är de små liven.


"Flickorna" har somnat om, ser det ut som, men de väntar med all säkerhet på MAT. Konstigt nog så brydde de sig inte när Tristan åt tidigare.

Väntar man på något gott så ........


Hopp in i duschen och fredagen ......



Av Karin - 24 januari 2008 06:00


Jipppiii två dagar kvar att jobba denna vecka!!!!

Fast egentligen så trivs jag ganska bra med att jobba och ha fasta rutiner.

I em ska grabbarna på jobbet åka på ishockey i Karlstad, jag fick följa med men hade ingen lust. Ishockey är väl ingen större hit tycker jag. Ser därför framemot en lugn em på jobbet.


Snön som kom igår em/kväll har regnat bort under natten, det är 2 plusgrader ute, mulet och blåser, mao det är "som vanligt".

Idag är det handlardag! Det ska inte handlas så mycket denna gång, det finns en massa mat i frysen som bör tillagas först. Å andra sidan är jag en sån person som vill ha mycket mat i frysen, det känns bra på något vis.

Den här veckan har det varit fullt upp minsann, det är väl därför det känns som om den bara har rusat förbi ........


Lagottosonassarna ligger och väntar på sitt käk, men de får vänta tills jag har duschat. Det är jag som bestämmer!!!!  *fniss*

Fixa håller sig ovanligt lugn idag. Hon är alltid med mig när jag duschar och ska ligga på mina nattkläder och vänta. När hon var mindre så var hon ju helst med inne i duschen. Basta var likadan när hon var liten men har väl mognat på senare tid och ligger kvar i bian så länge som möjligt.


Tristan, vakthunden, vaktar husse när han äter frukost.

Hopp in i duschen .....




  



Av Karin - 23 januari 2008 21:45


Jag var inte hemma förräns vid halv åtta tiden från mitt frisör besök.

Jag är nöjd, Ulla, min frissa, är sååååå duktig!!

Kvällskaffet intogs i TV-soffan samtidigt som vi tittade på ett program om en kvinna, från USA förståss, som vägde över 400 kg!!!!

Vojne vojne stackars människa, men så blev hon bara 29 år oxo.


Här snöar det, och har så gjort sedan sen em. I morgon ska det bli mild väder igen, si så där en 6 plusgrader. Det här vädret är inte kul!!

Vägen var saltad när jag åkte hem tidigare så halkan är väl eliminerad för den här gången.


Nu ska doggsen få ge sig ut i trädgården för sista kvällskissen och jag ska borsta tanden, tvätta fejset och studsa i säng ..........

Gnattis



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards