Alla inlägg under februari 2008

Av Karin - 26 februari 2008 18:35


Så var den sista blodtrycksmätnig gjord och denna gång låg det ungefär som det gjort de andra gångerna. Vi talade lite om hur jag mår för övrigt och kom väl bara fram till att jag ska boka ett läkarbesök snarast och så får min läkare avgöra hur vi går vidare. Jag ringde direkt och fick en tid imorgon em.


Då blir det en tur till La stada, Örebro. Funderar på om jag ska ta och göra ett besök på Plantagen imorgon och inhandla såjord och lite andra attiraljer............ hmmm........... det börjar ju dra ihop sig!!!!!!


Nu ska jag göra doggsen sällskap i soffan en stund.

Cu




Av Karin - 26 februari 2008 06:35


God vet jag inte om den är än, morgon är det defintivt och jag är hur trött som helst idag. *suck* Skulle nog behöva ett par tändstickor till att hålla upp ögonlocken med. Nåväl jag piggnar väl till ............


Idag ska jag ta det sista blodtrycket av tre på VC och samtidigt får jag träffa VC:s blodtryckssköterska. Få se om hon har några bra förslag, fast egentligen så är det ju min läkare på företagshälsan, Kurant Accsses, som ska ta tag i resultatet. Men hon kan väl få tala om hon vill.

Bra att få fleras åsikter.


*hämtar mera kaffe*


Det är mulet och ser fuktigt ut ute, cirka 4 grader varmt och det verkar som om blåsten äntligen gett sig. Det ljusnar fort nu .........trots att det är mulet.

Om en dryg månad så går vi över till sommartid, det gillar jag.

Den där extra timmen ljus man får på em är helt underbar!! Fast det tar en vecka för mig och kroppen att ställa om tidsmässigt.


Hopp in i duschen ......


Av Karin - 25 februari 2008 22:17


Sååå .......... nu har jag även anmält Basta till Lilla Sthlm!!!!!

Jag hade tänkt att låta henne "vila" ett tag, i alla fall tills utomhus utställningarna började men va´ fan!!!

Hon är jättefin i sin päls nu så det är bara att satsa järnet ........

En hund är roligt att ställa, alltså måste ju två hundar vara dubbelt så roligt.


En annan aspekt på det hela är att vi kommer att åka till Stockholm dagen innan, på påskafton, och sova över hos Hannah m familj. Då måste ju Basta följa med och hon kan ju inte sitta i bilen på påskdagen när vi är på utställningen.


Åååååhhhhh va´ roligt ..........

Av Karin - 25 februari 2008 21:51


Ida, Fixas mor, fick sitt första cert och Cacib i Bö i Norge i helgen!!!

Ett jättestort GRATTIS!!!!!! till Hesiodos Kennel och även till Nittinis Kennel. Sååååå roligt!!!!!!

Av Karin - 25 februari 2008 06:04


Måndagsmorgon och en ny vecka.

Det är stjärnklart ute, månen lyser och det är  några plusgrad. Inatt har det blåst som fan igen, och det blåser mycket fortfarande, ska det aldrig lugna ner sig.


Dagsljus rapport

Idag går solen upp 7.09

Idag går solen ner 17.16

Soltimmar 10.07

Tidsdiff.sedan förra veckan 28 minuter

Om fyra månader är det midsommar och sedan vänder det igen!!!!!!

Vet inte om man ska skratta eller gråta ..........


Hopp in i duschen ......




Av Karin - 24 februari 2008 16:56


Satte mig skönt i soffan med en lagotto på var sida om mig för att läsa  i min bok.Ögonen blev tyngre och tyngre, tills slut så la jag ner läsprojektet och la mig ner hos Fixa, Basta hade övergett oss, och lät tröttheten/sömnen ta över. Såååå skönt ......

Vaknade till och sniffade efter kaffedoft men NEEJ inget kaffe på G. Fixa skällde till vid altandörren och ville ut. Minsann han lever husse!!! Han släppte ut henne......... jag väntar en stund till ..........fortfarande ingen kaffedoft .......så jag ger mig upp för att brygga mitt kaffe själv.


Husse jagar någon slags radio-expedition på sina radioapparater och har så gjort hela helgen. Det är några fantaster som sitter på en liten ödjävel, mitt ute i nån ocean, nånstans i världen och sänder. Vilken lycka att kunna höra dem  ..... öööhhhhhh!!!!!!!


Nu ska det fikas här ........

Av Karin - 24 februari 2008 14:23


Satte mig vid datan nu en stund efter maten, för att surfa runt lite, kolla mail och nyheter. Jag har anmält Fixa till Lilla Stockholms utställningen oxo.

När jag sitter här i godan ro så börjar Fixa skälla inne i vardagsrummet!!???

Jag reser mig och tittar in för att se vad som står på och kan bara konstatera att det inte hänt något speciellt. Fixa står i soffan och tittar uppfodrande på mig och skäller igen!!!

Hon vill ha em-mys i soffan, ligga nära matte och gosa ............. inte mig emot. Tanken var att jag skulle sätta mig därinne och läsa och ha det lite skönt. Kan Fixa läsa tankar tro .................


..... off to the soffa

Av Karin - 24 februari 2008 12:57


Basta är badad med minkoljeshampoo, mmmmm luktar sååå gott!!!

Efter badet blev det pälsutredning på trimbordet och jag hittade en del tovor bakom öronen och i "armhålorna", that´s all.

Sedan var det Fixas tur på trimbordet. Hennes päls gick jag igenom med en stor kam och hittade någon tova även hos henne i "armhålorna". Jag jobbade mig försiktigt genom pälsen och neråt på magen, hon tyckte tydligen att det var skönt för till slut så låg hon ner, helt avslappnad på sidan eller på rygg. Vaaaa!!??? Det underlättar ju en del när man jobbar med pälsen och man kommer åt ordentligt överallt. Tack för det Fixa!!!!


NU ska det lagas mat här, idag blir det fisk, pangasiusfilé panerad och stekt med potatismos till. Yum yum gottgott .......................

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards