Alla inlägg under februari 2008

Av Karin - 10 februari 2008 09:37


Vi har gäster här, Boysen Hagelberg är här och har sovit över.

Wincent har sovit mellan Lars och mig och snott runt mest hela natten. Malthe har sovit i överslafen i våningssängen i gästrummet, det är såååå spännande.

Nu leker de för fullt efter en rejäl frukost. Snällare Boys får man leta efter.

Vi ska gå en kort prommis med hundarna snart. Målet är ett besök hos islandshästarna, vi har planerat att ta med morötter till dem.

Den lille beräknas att ta en tupplur under prommisen så att han blir pigg o alert resten av dagen oxo.

Men först blir det lite mellis ...........


Av Karin - 9 februari 2008 11:43


Vi har varit ute och gått i 1,5 timma nu, en runda på nästan en mil och vid hemkomsten gick vi en runda i trädgården. Småfåglarna träter på mig så fort jag visar mig ute: " Mera mat" tycks de säga. Jag har varit lite dålig på att utfodra dem i vinter MEN å andra sidan så har det ju inte varit nån riktig vinter heller.

Well well det lustiga är att det redan börjat växa i trädgården. Nya spröda ljusgröna små blad sticker upp överallt, bland annat i min vita rabatt!!!!

Rabarberknopparna har börjat att svälla och hundskiten frodas i massor av högar.

Hundskiten plockades upp MEN det övriga kan man inte göra så mycket åt.

Ur led är tiden ...........


Av Karin - 9 februari 2008 08:48


Grått och trist ute, 4 plusgrader MEN det regnar inte!!! Jag har nog tittat för mycket på Let´s dance MEN jag bara älskar Tony Irvings uttryck. Vi brukar "köra" med det t o m  på jobbet.


Jag har intagit frukost i min ensamhet, husse kommer hem i em. Doggsen har varit ute och botaniserat i trädgården en låååång stund MEN väntar nu på skogsprommisen. Funderar på att börja utöka vår skogsprommis till den STORA rundan på helgerna igen. Jag har ju inte gått sååå långt på ett tag pga valp i huset. Tack vare att det är snölöst och halkfritt kan man ta sig runt utan för stora besvär.

Det värsta den här årstiden är att de skogsvägarna är som en plöjd åker att gå på pga skogsmaskiner, ryttare och så alla dessa off road-åkare, fyrhjulingar m m.


På agendan idag står hundbad och tovutredning. Det är den lilla Fixan som ska fixas med MEN Basta ska oxo få sig en omgång.

Jädrars anåda vilken päls hon har fått sedan jag klippte ner henne i december. Det bådar gott inför utställningssäsongen.


Nu ska jag spela på Lotto och sedan bär det av ut i skogen .........


Av Karin - 8 februari 2008 17:03


Så har jag då varit på blodtrycksmätning!! Detta utfördes av en jätterar kvinna i min ålder och hon kunde bara konstatera att trycket är för högt.

Jag fick vila i ett rum med dämpad belysning i en kvart innan hon mätte.

Idag låg det på 162/84, på tok för högt.

Nu väntar ytterligare två mätningstillfällen och efter det ska jag kontakta min läkare för ett utlåtande.

Så det är bara att vänta och se .......

Av Karin - 8 februari 2008 06:23


Så var det då äntligen fredag igen!!!!!!

Idag var jag vaken tidigt, före fem, av att husse var uppe och gjorde sig iordning för "Kick off" i Köpenhamn. Han tar tåget från Örebro och vips, på 5 timmar är han i utlandet. Han är tillbaka imorgon em igen.

Skulle ha varit kul att fått se honom i hans nya outfit, ny kostym,ny skjorta och slips, som vi var och shoppad igår. Assnyggt!!!!! Expediten var heltänd på hans rumpa, say no more .............


Jag ska till VC och kolla blodtrycket nu på morgonen, den första av tre gånger, på inrådan av min gyn-läkare Det var längesedan jag blivit så illa bemött som när jag beställde den här tiden. Det var nästan så man fick be om ursäkt!!!!

"Har du besvär av blodtrycket?"

Va fan tror dom, att man vill kolla trycket för att det är kul?????????

När jag sedan bad om att få komma så tidigt som möjligt på dagen så var ju inte det bra heller. Det finns ju faktiskt folk som har ett jobb att sköta sa jag åt henne!!! *puh*   Nu steg nog trycket igen .....


Annars så blir det lugnt idag, både på jobbet och efteråt.

Det blir en skogsprommis när vi kommer hem i em, det är en sak som är säker. Vad vi sedan hittar på återstå att se, förmodligen inte så mycket mer, det blir väl att bänka sig framför TV:n och "Let´s dance" ikväll. Skönt att ta det lugnt!


Hopp in i duschen .....



Av Karin - 7 februari 2008 21:10


Idag har jag inhandlat frimärken med Lagotto som motiv!! Tänk så skoj att ha "min hundras" på brevet eller vykortet nästa gång jag ska skicka iväg något med vanlig post.


Bilden här blev lite liten men men .....

Av Karin - 7 februari 2008 06:08


....... och man ser slutet på denna vecka.

Mulet och grått verkar det bli idag, lika som igår, och någon plusgrad.

Det är förbannat tråkigt det här vädret!!!! Kollade in femdygnsprognosen lokalt här och det ser inte ut att bli någon förändring förräns nästa vecka.


Torsdag är lika med handlardag. Känner mig ganska apatisk inför det som för en hel del annat just nu. Skulle vilja dra täcket över huvudet och sätta upp en skylt: STÖR EJ!!!!

Men men det är bara att bita ihop och "på´t igen".

Börjar väl med att hoppa in i duschen.

Av Karin - 6 februari 2008 06:14


Mitten på arbetsveckan!!!

Idag går jag på mjuka fina fötter efter gårdagens fotvård. Man ska vara rädd om sina fötter, vi har bara ett par *ler*.

I em har jag inga "uppdrag" så då blir det skogsprommis när vi kommer hem.

Om vädret inte är allt för jäkligt, det ska bli regn och snö här idag. Temperaturen ligger på ett par plusgrader.


Fixa håller på att terrorisera oss för tillfället. Det finns två biabäddar i köket och konstigt nog så ska de alltid ligga i den som är närmast köket och där ligger Basta just nu. Ve och fasa!!!!! Fixa springer runt här och träter på henne och oss. Hon är som en litet barn som inte får som hon vill. Att hon skulle lägga sig i den andra bian är inte att tänka sig.


Hopp in i duschen .......


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards