Alla inlägg under juni 2008

Av Karin - 2 juni 2008 22:17


Vi har haft fönster och dörrar öppna hela kvällen men nu känns det lite kyligt och vi har en mindre invasion av mygg !!!!!

Det har sjunkit 10 grader ute på nån timma bara, just nu är det bara 16 grader. Var myggen kläcks kan man ju undra för alla vattenhålor i skogen är torra, t o m vår bäck är torr.


Fixa är i busartagen här, springer runt med en massa leksaker och vill leka. Fixa fyller 11 månader idag, det innebär att nästa månad blir hon alltså året!!!!!

Basta, hon med den blödande hönan, har gått och lagt sig på sin plats i grovköket. Typiskt nog så började Basta att löpa i fredags!! 

Förmodligen för att vi ska åka bort och behöver hundvakt ........... annars skulle hon inte ha löpt förräns i augusti, enligt planerna. *suck*

Som tur är har vi underbara människor som ställer upp !!!!!


Nu ska jag busa lite med Fixa sedan blir det sängen .....

Av Karin - 2 juni 2008 19:39


Idag blev det lite oväntat dubbelarbete, Lars ville ha lite bokföring gjord så det var bara att pallra sig iväg från det ena jobbet till det andra.

Vi kom hem för en stund sedan ......

Det verkar som om det är lite svalare ikväll, samtidigt som det fläktar lite.

Doggsen ligger ute och njuter av den sköna luften!! Vi väntar på att tempen ska sjunka lite till innan vi tar kvällswalken.

Såg på SVT:s vädersida att det varnas för frost i svealand inatt, så det blir till att gå ut och täcka . Jag har inte flyttat ut något än och gör nog inte det förräns nästa vecka.



Av Karin - 2 juni 2008 06:11


Ny vecka och nya tag ....

Kändes helt OK att stiga upp idag med vetskapen om att det bara är tre arbetdagar denna vecka!!! Jag har tagit ledigt på torsdag för att få lite sammanhängande ledighet i samband med vår resa till Rom. Vi flyger kl 7 på torsdagmorgon från Skavsta och kommer hem på söndag em.


Innan dess blir det en del pyssel på kvällarna nu, det ska fixas och packas, jag har fortfarande en del ärenden att göra och doggsen ska skjutsas iväg till hundvakten.

Det ser ut att funka i alla fall utan någon större stress.


Värmen ser ut att hålla i sig!! Det är ju bra så vi har lite vana inför medelhavstemperaturerna. På jobbet har vi som tur är AC, så det är rena himmelriket att komma in där när det är så såna här dagar.

Idag ska det börjas bygga altan utanför vårt fika rum!! Det ska bli kanonskönt att kunna sitta ute på rasterna och fika och käka lunch.

Vi har skuggsida där så det kommer att bli kanon!!!!


Hopp in i duschen .....




Av Karin - 1 juni 2008 21:25


Idag har det varit en massa saker som skulle göras!!!!

Började med en skogsprommis efter frukost, innan det blev för varmt för hundarna att gå.

Sedan har det städats av här, det har tvättats en massa kläder, körts sopor tiil återvinningen ....... *pust* ...... plus allt det vanliga, lagat mat och gjort matlådor.

Efter maten så var vi ute i växthuset och klurade på att lösa bevattningen där när vi reser bort i veckan som kommer!!???

Vid sånt här väder behövs det ju vattnas dagligen.

Därför har vi installerat bevattning på en Hozelook-timer. Vanligtvis har jag den kopplad till en s k svettslang men Lars kom på en annan idé idag och det resulterade med att vi ställer in en spridare i växthuset som går 1 timma varje morgon.


På sen em var vi en sväng till Lars kusin Tull m fru och fikade.

Trevligt, trevligt .......


Nu är tvätten inplockad och vikt, jag har vattnat min vita rabatt för där är såååå torrt och jag har själv tagit en dusch och ska nu förflytta mig till TV-soffan.


Cu ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards