Alla inlägg under augusti 2008

Av Karin - 13 augusti 2008 08:49


Knappt att man tror det men idag är det lugnet som infunnit sig på jobbet, äntligen. Tack för det!!!!

Det ringer inte ens ..............

Nu kan man övergå till det administrativa, lite bokföring m m.

Doggsen är "lediga" idag med, alltså hemma med Hannah & Co. De tittar lite konstigt på mig när jag ger mig iväg men finner sig snabbt tillrätta igen, enligt Hannah.


Nu ska det fixas till frukostfika här till boysen ........... 


Av Karin - 12 augusti 2008 15:19


Har ÄNTLIGEN kommit ifatt här på jobbet med allt som legat i högar här omkring mig ......................... och tog med mig min kaffemugg hit på fikapausen.

Jag känner mig faktiskt inte riktigt "fit for fight", har en molande huvudvärk sedan i söndags morse som kommer och går. Men men det går väl över, det är bara att bita ihop!!!

Doggsen är hemma idag med, såg att Hannah fotat raringarna hemma på gräsmattan. Underbara bilder!!!!!!!

Kolla in http://takycard.blogg.se/ 


Bäst att göra skäl för lönen igen ........... cu



Av Karin - 11 augusti 2008 16:57


...... och allt är vääääl!!!

Är jävligt trött efter en jättetrevlig helg med hundutställning, barnbarnsmys och umgänge med en massa trevliga människor. 

Husse är hemma igen, välbehållen, från Italy.

Har jobbat idag med full fart som vanligt. Doggsen var dock hemma här hos Hannah & Co. Vet inte om de uppskattar att vara hemma eller om de hellre följer med till jobbet, svårt att avgöra, men det är kanske nyttigt att de kommer ifrån mig en stund. I alla fall för Fixa som är väldigt "mattefixerad".


Nu ska jag inta min plats vid spisen ..........



Av Karin - 8 augusti 2008 06:29


...... det är inte klokt alltså!!!!

Jag har varit ute och räddat in en del av mina pellisar som stod ute i detta hällregn. Vojne, vojne!!!

Kollat in alla vädersajter och det ser faktiskt ut som om det blir bättre väder imorgon, vi får innerligt väl hoppas på det.

Idag har jag haft sovmorgon iom att Hannah & Co är här så får doggsen stanna hemma och då behöver jag inte gå med dem innan jobbet,

DET får Hannah göra. Vi klippte lite hundar igår kväll och då sa Hannah att hon skulle gå med dem idag OM det regnade .......... say no more!!!!!


Jag sitter vid husses data, en av dem, och den känns så avig och konstig.

Hmmm ...... han har en så konstig mus bl annat. Nåväl jag kan ju skriva i alla fall.

Idag kommer all sten som vi väntat på hela veckan!!!! Lastbilar och containrar, tonvis ..........

Så det lär väl bli extra rörigt förstår jag, sedan att det regnar som det gör gör ju inte saken bättre. Tycker lite synd om killarna som ska lossa.


Hopp in i duschen .......

(Eller om jag ska klä av mig och gå ut bara ............)




Av Karin - 7 augusti 2008 06:01


Så var vi ensamma, doggsen och jag.

Husse borde vara på Arlanda vid den här tiden. Han har övernattat i Stockholm hos Hannah & Co för att slippa ge sig iväg mitt i natten, på det viset blev det ju bara i arla morgonstund.

Här städades igår kväll och sedan kollade jag på engelska "Cold case", det är ruggigt bra varje gång.


Som sagt så regnar det idag. Hitills denna månad har vi fått 43,6 mm enligt husses mätning. Det skulle bli regn i några dagar nu men tess lördagen ser det mer lovande ut, sol och regnskurar.

Skönt om det är mulet i em när det ska handlas så hundarna får det svalt i bilen. Idag kommer Hannah & Co hit, det blir skoj!!!!! Vi ska planera och handla inför helgen, få se vad vi hittar på att bjuda på.


Hopp in i duschen .....


(Husse ringde nyss och han var på plats)

Av Karin - 6 augusti 2008 06:00


Så var ännu en dag på G!!  Här är mulet och grått, utetempen ligger på 10 grader bara och det ser inte ut som om det ska bli bättre väder heller.

Mer lågtryck är det på gång.


Ikväll så åker husse till Florens i Italien och kommer hem igen på söndag, han ska på nått radiomöte igen. Jag får sällskap av Hannah & Co plus att La Famiglia sluter upp här på fredag kväll. Vi ska alla på hunduställning i Askersund på lördag och utöver det så ska det grillas och umgås.


Röran på jobbet är total!!! Det fullkomligt vräker in jobb nu när alla våra kunder kommit på att vi är tillbaka igen. Gårdagen var minst sagt kaotisk. Jag var hos vetten och vaccinerade Basta igår och vetten kallade henne rutinerad när hon fick sin spruta. Där står hon på bordet och viftar på svansen och är jätteglad!!!! Det var snabba ryck, det tog knappt fem minuter när vi väl kom in.

Utanför var det däremot kaos, de hade fått in en påkörd hund strax innan så allt ordinarie jobb var försenat och massor av folk som väntade på att få hämta sina jyckar efter operationer osv stod där på kö.

Drop-in-vaccinationen flöt dock som den skulle.


Hopp in i duschen ....




Av Karin - 5 augusti 2008 05:59


Regn och blåst ......

Det började igår em och har hållit på hela natten. *burr*

Jag passade på att gå en skogsrunda i vätan igår em när jag kom hem från jobbet. Just då regnade det inte så vidare värst men doggsen blev tillfredställande blöta. När vi kom hem igen så öppnade sig himlen ......


Första dagen på jobbet efter semestern förflöt i ett ganska jämnt kaos.

Mycket att ta reda på i orderkorgen och under veckan kommer det två stora containrar från Portugal fulla med sten. Dessa ordrar ska skrivas ut och förberedas för omgående leverans. Igår kom det även en lastbil med sten från Italien som landade på vår gård och lastades igen för vidare transport till våra kunder.Så nog finns det att göra.


Jag läste ut den sista av Millenium-böckerna igår. Den som inte läst dem, GÖR DET !!!!! Helt fantastiskt bra!!

Inte utan att man saknar en bok lite när den är slut. De här ska jag nog smälta lite innan jag öppnar en ny bokpärm .......


Ikväll ska jag till vetten med Basta för vaccination, de har drop-in på tisdagskvällarna. Vår vette har haft semesterstängt under sommaren.

Så nu ska det bokas tid till en HD-röntgen på Fixa.  


Hopp in i duschen ......

Av Karin - 4 augusti 2008 06:01


Så var det dags igen .......

Dags att återgå till näringen, tjäna lite kosing för sitt levebröd m a o börja jobba igen!!!!

Det känns helt OK efter 4 sköna lediga veckor, fast det skulle inte ha skadat med några veckor till. Vi sparar alltid den femte veckan till julledigheten, på det sättet brukar det bli c;a 2 veckors ledigeht då och det är ju inte så dumt det heller!!?


Här är det bara jag som är uppe! Husse snarkar en stund till och doggsen bara blängde på mig när klockan ringde och jag svängde benen över sängkanten. Nu ligger de i varsin bia och ser helt oförstående ut.

De har verkligen vant sig vid ledigheten .........

Nåväl, de hänger säkert på när det är dags för avfärd för de vill ju vara där matte är.


Vädret då?? Det är klart ute men lite kyligt, bara 10 grader!!!

Frågan är vad man ska ta på sig, det blir säkert varmt frampå dagen inne på jobbet. Well well det får bli något flexibelt man är ju hundägare.


Hopp in i duschen ......

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards