Alla inlägg under oktober 2008

Av Karin - 9 oktober 2008 06:07


.......redan!!

Den här veckan har verkligen bara flugit förbi i en jäkla fart. Men så är det när man är en "busy person".

Det regnar ute !!! och mer ska det bli av den varan till helgen verkar det som.


Gårdagens kurstillfälle var som vanligt askul!! Det funkar riktigt bra med alla hinder t o m gungangick bra igår, Fixa var lite skraj för den förra veckan vid introduktionen.

Eftersom vi är tidiga vid klubben så hinner vi gå en riktig prommis på närmare en timma vid varje kurstillfällle, så även igår.

Igår hann jag även ta med Basta ner till agitlityhindren som står ute och träna lite oxo. Hon går som tåget på alla hinder, jätteduktig!!!!


Min tanke är att hänga på och träna inomhus i ridhuset i vinter.  Alla hinder flyttas dit i november och sedan är det träning varje söndag ända tills fram i mars. Det är ett kanontillfälle för oss medlemmar att kunna träna hela vintern.


Hopp in i duschen ......

Av Karin - 8 oktober 2008 06:00


Det är minus ute, 0,5 grader bara men ändå minus.

Så det lär väl bli att skrapa rutan idag och se upp för halt väglag.

Ja usch ja, nu börjar den perioden, när man får ta det extra försiktigt när man åker till o från jobbet, kanske t o m åka lite tidigare. Snart är det dags för att sätta på vinterdäcken oxo.


I kväll är det agilitykurs!!

Nu blir det enkla kombinationer och trimmning av det vi lärt oss. Det är lite svårt att klä sig inför kurskvällarna, man kan ju inte bylsa på sig för mycket för att inte frysa för då blir man ju så osmidig när man ska ska springa banorna. Samtidigt så blir det jävligt kallt när man inte rör sig om man inte är ordentligt påklädd.

Well well det ordnar sig nog ..........


För övrigt är det fullt ös här som vanligt. Massor att göra på jobbet, dagarna bara flyger förbi. Lite lugnare är det dock här hemma, när man väl är hemma.

Igår kväll var jag barnbarnsvakt några timmar. Våra underbara små killar är en ren fröjd att passa. Det var mat, bad och sagoläsning som gällde. Ack så trötta men ändå lika goa och rara.


Hopp in i duschen ...... 




Av Karin - 7 oktober 2008 06:17


Det är klart ute och någon plusgrad bara, hoppas på ännu en fin dag!!

Gårdagen var ju helt sanslöst ljuvlig. Det var bara ett stort fel, att behöva sitta inne och jobba när solen bara vräker sig utomhus .........

Nåväl det hanns ju med fina prommisar i alla fall.




Av Karin - 6 oktober 2008 06:04


Så var det då måndag igen!

Det är riktigt svart ute så här dags så hur vädret är vet man inte förräns det ljusnar. Låt oss hoppas att det blir en fin dag!

Bloggen har kommit i skym undan de sista dagarna p g a att det har varit en del annat att hållas med och att kanske lusten/orken inte riktigt infunnit sig. Vi har umgåtts med familjen och tagit det lugnt ............ 


Av Karin - 1 oktober 2008 06:12


Var tar tiden vägen ...... det var ju sommar nyss!!??

Nu börjar detta tråkiga med en massa kläder, vilken jacka, vilka skor, mössa, handskar ........ är det plus eller minus ute ????

Doggsen är smutsiga och blöta nästan jämt.

Nåväl det är bara att gilla läget.


Ikväll är det kurs igen!!! Genomgång av de sista hindren och fortsatt övning av de övriga. Får väl hoppas att det håller opp så vi slipper kursa i regnet.

Hannah och Tristan kommer hit till oss ikväll. Det är så roligt när de kommer, den här gången är det dock till en mindre rolig sammankomst. Vi ska på mors begravning på fredag.


Hopp in i duschen .....

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards