Alla inlägg under mars 2010

Av Karin - 23 mars 2010 06:32

Ack så trött ......

Idag 06:32 


 



Behöver ha mera soool, mycket mera sol !!!  Det känns på en gång i kroppen, när solen kommer fram, hur energin bara strömmar till. Mer regn/snö är utlovat idag !!  Det här mulna gråa kan ju få vem som helst att bryta ihop !!!

 

Jag lagade Pangasiusfileér igår med den goda såsem till som någon här tipsade om. Det blev jättegott !! Såsen på grädde och philadelphiaost vara så god så den kunde man ätit enbart, med sked. Detta finns även i lunchlådan idag, plus lite gröna bönor.

 

Denna vecka blir lite lugnare än den förra, skönt det !! Jag gillar att komma hem direkt efter jobbet, ta en långrunda med doggsen på 1 timma och sedan laga mat och få kväller.

 

Nu väntar o längtar jag tills när man bara tar på sig ett par skor och knallar ut med doggsen. Slippa alla kläder, tjockjacka, grova skor, mössa, vantar ............ det får gärna bli VÅÅÅÅÅR NUUU !!!!


Hopp in i duschen ........


Av Karin - 22 mars 2010 06:22

Ny vecka

Idag 06:22 


 

Så blev det vinter igen !!! 7 minus nu på morgonen och lite nysnö ligger kvar efter gårdagens snöfall. Attans oxo !! Men men våren ska komma tillbaka igen i veckan ........

 

"2 kokta m smör" blev det till frukost, enkelt och jättegott !!  I lunchlådan idag finns fläskfilé på en bädd av bacon, champ. & lök och en god blomkål/broccolligratäng.  Vad jag ska hitta på till kvällen får jag fundera på, har ett antal olika matideér på G i huvvet. Få se vad det blir ............. kyl o frys är välfyllda så det är bara att välja.

 

Denna vecka var det meningen att vi skulle på föreläsning med självaste Dr Dahlqvist här i Örebro. Men det har blivit inställt !!!???? Ingen förklaring, bara ett meddelande att det inte blir något. Konstigt !!????  Lite besviken .....


Hopp in i duschen .......



Av Karin - 21 mars 2010 09:35

Säg mig den glädje som varar länge

Idag 09:34 


 

Var så glad igår för det fantastiska vårvädret !!!!!

Snön vräker ner här idag !!!! Riktigt tung blötsnö ............ *suck*

Nåväl det brukar ju kunna bli så här men just nu är jag så in i nordens trött på all snöööö !!!  Blöta o skitiga hundar blir det nu. Man har ju blivit riktigt bortskämd i vinter med rena hundar och golv. Tre - fyra månader tror jag att det blir som vintern har hållt oss i sitt grepp.

 

Förkylningen har stannat av idag, täppt, täppt är det nu men hellre det än rinnsnuva. Sitter och klurar på vad jag ska hitta på idag. En prommis lär det ju garanterat bli snart men sedan ......... doggsen ligger här och bara väntar.

 

  På sen em ska vi på kurs !! Klick & trick-kursens andra tillfälle.  Vi tränade igår på vår hemläxa och det gick bra. De är bra kluriga våra kära husdjur .............. polletten trillar ner fort fort !!!  Nu var det ju inte många dagar att träna på mellan kurstillfällena men det gick förvånansvärt lätt att lära in.

 

Bäst att sätta fart på dököttet ........

Av Karin - 20 mars 2010 12:21

Allergisk mot helger ???

Idag 09:00 


 



Ofta ofta vaknar jag på lördagar och är dyngtäppt !!! När jag kommer opp och har varit uppe en stund så lossnar det i nått förkylningsaktigt. Nyser och snorar ...........     Konstigt, konstigt !!!!

Idag har jag många saker på min agenda !! Lite hushållarbete till att börja med, det är den tråkiga biten. Sedan blir det bara nöje, långprommis med doggsen i det härliga vårvädret, omplantering av mina tomatplantor, lite hundvård och det ska tränas "klick & trick" under dagen.  Det är kurs imorgon igen så det blir till att träna på hemläxan.

Husse har rymt fältet, han har åkt på nått "radiotjosanhejsan" och blir väl borta större delen av dagen. Jag får hitta på nått gott till en sen middag framåt kvällen. Ska rota runt i frysen och se vad som kan bjudas ............. baconlindad fläskfilé kanske ............. eller ..... ja vi får se !!

Mot köket ........


Av Karin - 19 mars 2010 12:15

ÄNTLIGEN FREDAG ....

Igår 06:32 


 



Snön smälter rejält nu !!!  5 - 6 plusgrader på dagarna och milda nätter har gjort underverk. Stänglet runt tomten börjar återfå sin funktion.

Gårdagens blodtrycksmätning gick finfint, det låg riktigt bra !! Sjuksköterskan som jag var hos, min läkares sköterska btw, är jättetrevlig !!! Vi diskuterade LCHF och hon var väldigt positiv, hade läst en del om det och hade även träffat människor med hälsovinster. Kul kul ......

På Tupperwarepartyt införskaffades en del nya prytlar ........ he he he. Tänker byta ut lite litermått bl annat här hemma, som jag skaffade när jag flyttade hemifrån i min ungdom, för måååånga år sedan.   Det bjöds på mackor till kaffet med en massa gott pålägg, perfekt för en LCHF:are.  Jaa, PÅLÄGGET då !!!!  Så det blev ost & skinkrullar, salamiskivor och lite paprika till.

Idag ska jag till min optiker !!! NYA glasögon hägrar ............ men det är bara för syns skull.


Hopp in i duschen ........


Av Karin - 18 mars 2010 12:15

Så var det torsdag

torsdag 18 mars 


 



Dags för blodtryckskoll nu på morgonen !!

Mår hyfsat bra nu tycker jag, yrsel och svallningar kommer nån gång ibland men hjärtklappningen har lugnat ner sig betydligt.

Ryggen känns mycket bättre idag !! Tack o lov !!!!  Vill vara kurant till helgen så att jag kan göra det jag vill. Har en del som jag planerar att fixa med. Åsså är det kurs igen på söndag em/kväll.  Kursstarten igår var trevlig !! Kul att träffa bekanta ansikten och intressant att se vad vi kan lära oss. Får träna på nu till söndag med vårt klickande .........

Handlardag idag oxo.  Påfyllning av smör,grädde och äggförrådet, plus lite annat förståss. Efter handlingen så ska jag på Tupperware-party hos Therese, en god vän till sonhustrun. Kul och se om man kan hitta något att utöka burkinnehavet med .......

Hopp in i duschen .....


Av Karin - 17 mars 2010 06:27

Pain in the ass

Idag 06:23 


 



Ryggen känns fortfarande som rubriken till detta inlägg. Värst är det när jag suttit stilla och reser mig, bäst när jag rör på mig ............ hela tiden.  *suck*

Känner mig så jävla trälig !!!

 

" 2 kokta m smör" blev det till frukost idag. Lunchlådan är laddad med Airams ugnspannkaka.

 

Ikväll ska jag till brukshundsklubben på kurs " Klick & Trick ". Hade ju varit kul att vara OK i kroppen men jag får väl droga mig med smärtstillande så jag kan röra mig något så när smärtfritt.  Känner mig vig som ett kassaskåp just nu ............

 

Hopp in i duschen ........


Av Karin - 16 mars 2010 21:36

Ont det gör ont

Idag 06:27 


 

Har så jäkla ont i ryggen !!  Det började under gårdagen och blev bara värre o värre framåt kvällen. Det sitter på båda sidor i korsryggen och strålar ner i båda benen, en dubbelischias !!!???  Jag börjar därför dagen med en rejäl dos av smärtstillande så att jag ska funka något sånär.  Det är längesedan jag hade så här ont i ryggen, brukar komma i vågor/perioder. Uschiamej ...........

 

Frukosten idag blev ägg o bacon !! Alltid lika gott .......   I lunchlådan har jag en rejäl köttfärsbiff m ädelost + lite broccolli.

 

Kallt ute nu på morgonen, minus 7 !! Men det ser ut att bli ännu en solig dag. Jag tycker att det tar dåligt på snön.  Det skulle bli mildare mot slutet av veckan, varmare dygnstemperatur ska nog sätta fart på snösmältningen. Det är ju vårdagjämning till helgen ............

Hopp in i duschen ..... 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards